Sale!
, ,

Ασύρματη κάμερα με σύστημα ασφαλείας και παρακολούθησης Plug and Play

60.00 ΜΕ ΦΠΑ

Συνδυάζει κάμερα και συναγερμό

Εξαντλημένο

Εγγυημένη ασφαλή πληρωμή

Το ασύρματο έξυπνο σύστημα ασφαλείας και παρακολούθησης  με την ασύρματη wifi κάμερα IP HD που διαθέτει (1704CI1030), σας δίνει την δυνατότητα μέσω internet με πολύ εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση (plug n play) σύνδεσης μέσω wifi με το ασύρματο router σας. Το ιδανικό σύστημα ασφαλείας και παρακολούθησης με το οποίο μπορείτε να αυξήσετε την ασφάλεια στο σπίτι ή στο γραφείο σας.

Εάν θέλετε να παρακολουθείτε το σπίτι σας ενώ λείπετε, το έξυπνο σύστημα ασφαλείας και παρακολούθησης  είναι ότι χρειάζεστε. H HD κάμερα  είναι ιδανική για χρήση τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα, αφού ενσωματώνει IR Leds για παρακολούθηση σε απόσταση έως και 10m ακόμη και με χαμηλό φωτισμό.

Σας δίνετε η δυνατότητα παρακολούθησης από το κινητό μέσω Application ανά πάσα ώρα και στιγμή από όπου και αν είστε στον κόσμο. Με δυνατότητα οπλισμού της κάμερας και ειδοποίησης συναγερμού στο κινητό ή στο e-mail.

Με την νυχτερινή θέαση και την ενσωματωμένη καταγραφή ήχου, η κάμερα  σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε εύκολα το σπίτι σας όσο είστε σε διακοπές ή το νεογέννητο σας ενώ κοιμάται.

Με κίνηση 355 μοίρες οριζόντια και 90 μοίρες κάθετα, θα καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του χώρου σας, προσφέροντας αυξημένη περιοχή κάλυψής σε σχέση με μια απλή στατική κάμερα. Με το ενσωματωμένο μικρόφωνο ο χρήστης ακούει τους ήχους του χώρου και με το ενσωματωμένο μεγάφωνο μπορεί να μεταφέρει τη φωνή του στο χώρο.

Κύρια χαρακτηριστικά για την IP Κάμερα
  1. Εύκολη τοποθέτηση
  2. Εύκολη σύνδεση μέσω ασύρματου internet wifi ή και ethernet σύνδεσης μέσω καλωδίου RJ-45
  3. Συνδέεται με οποιοδήποτε καταγραφικό (NVR) μέσω του πρωτοκόλλου ONVIF 2.3
  4. Δυνατότητα τοποθέτησης SD card για να καταγράφει η ίδια η κάμερα
  5. Δυνατότητα περιστροφής πάνω κάτω και αριστερά δεξιά έως και 355° και 90° κάθετα
  6. Δυνατότητα παρακολούθησης από το κινητό μέσω Application ανά πάσα ώρα και στιγμή από όπου και αν είστε στον κόσμο
  7. Δυνατότητα οπλισμού της κάμερας και ειδοποίησης συναγερμού στο κινητό ή στο e-mail
  8. Μπορείτε να συνδέσετε στην κάμερα μέχρι και 64 ασύρματους (πυρανιχνευτές, παγίδες, ραντάρ) και να λάβετε άμεση ειδοποίηση σε περίπτωση ληστείας,φωτιάς και οποιουδήποτε άλλου συμβάντος
  9. Ενσωματωμένο μικρόφωνο για ταυτόχρονη λήψη ήχου.
  10. Δυνατότητα χρονικού προγραμματισμού της κάμερας.
  11. Δυνατότητα αναβάθμισης των προγραμμάτων της κάμερας Online.
  12. Συνεχής αυτοέλεγχος των λειτουργιών της κάμερας για πρόληψη προβλημάτων στην λειτουργία.

Πρόκειται για μία IP κάμερα η οποία δεν χρειάζεται κανέναν πολύπλοκο προγραμματισμό για την λειτουργία της. Από τη στιγμή που θα την βγάλετε από το κουτί της, αρκούν μόλις μερικά δευτερόλεπτα για να αρχίσετε να την χρησιμοποιείτε.

Η ιδέα πίσω από τις κάμερες  είναι απλή. Αφήνει στο χρήστη τα εύκολα και αναλαμβάνει εκείνη τις πολύπλοκες ρυθμίσεις παρασκηνιακά. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι απλά να την βάλετε στην πρίζα, να την συνδέσετε στο router (ενσύρματα ή ασύρματα) και να εισάγετε το αναγνωριστικό της (password) με δυνατότητα αλλαγής . Όλα τα υπόλοιπα γίνονται αυτόματα.

Οι κάμερες αυτές είναι πραγματικές IP cameras και έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν να τις χρησιμοποιούν ακόμα και άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση με την τεχνολογία.
Ένα από τα βασικά τους πλεονεκτήματα επίσης είναι ότι σε περίπτωση που έχετε δυναμική IP δεν χρειάζεται να κάνετε απολύτως καμία ενέργεια αφού η κάμερα αναλαμβάνει να ανανεώσει την IP χωρίς καν να το καταλάβετε, με αποτέλεσμα την αδιάλειπτη λειτουργία της.

Αποκτήστε λοιπόν και εσείς την μοναδική IP κάμερα στον κόσμο που απλά την βάζετε στην πρίζα και λειτουργεί (πραγματική Plug & Play) και δείτε τι συμβαίνει στο χώρο σας μέσω κινητού τηλεφώνου. Η Time Security έχει αναπτύξει εφαρμογές (apps) τόσο σε iPhone όσο και σε Android κινητά ώστε να έχετε πρόσβαση στην κάμερα μέσω internet σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου και εάν βρίσκεστε.

Χαρακτηριστικά

  1. PAN – TILT 1280×720(720P)
  2. Κάρτα μνήμης SD card έως 32GB
  3. Τροφοδοσία: DC 5V, 1A
  4. Επεξεργαστές: RISC CPU, λογισμικό video processing και compression.
  5. Σύνδεση είτε με WIFI είτε με καλώδιο Ethernet
  6. PER
  7. Αισθητήρας Εικόνας:RGB VGA 1/4 inch CMOS, Αυτόματος έλεγχος έκθεσης, αυτόματη εξισορρόπηση λευκού, αυτόματος έλεγχος ενίσχυσης, αυτόματος έλεγχος φωτεινότητας.
  8. Φακός: 3.2 mm, F2.0, γωνία θέασης: 60.3°, σταθερό διάφραγμα.
  9. Έκταση εστίασης: 30 cm
  10. Υπάρχει κουμπί για επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις
  11. Δείκτες: Ένα LED ένδειξης για σύνδεση στο internet, Ένα LED ένδειξης για Ethernet σύνδεση
  12. Πρόγραμμα διαχείρισης παρακολούθησης βίντεο: Εφαρμογή για διαχείριση και παρακολούθηση βίντεο μέχρι 64 κάμερες.
  13. Αριθμός χρηστών: Μέχρι και 8 ταυτόχρονοι χρήστες με μετάδοση unicast (εξαρτάται από τις ρυθμίσεις του βίντεο)
  14. Ειδοποίηση με αποστολή εικόνων JPEG μέσω email ή αν είναι το κινητό σε δίκτυο κατευθείαν ειδοποίηση στο κινητό με live εικόνα

Στην συσκευασία συμπεριλαμβάνονται: Τροφοδοτικό, βάση κάμερας, καλώδιο RJ45 ethernet, οδηγός γρήγορης εγκατάστασης, πρόγραμμα διαχείρισης και παρακολούθησης κάμερας.

Εγγύηση : 1 χρόνος

Βάρος 0.867 kg
Διαστάσεις 17 × 17 × 15 cm
manufacturer
Μέτρα

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

Καλάθι αγορών